F A M I L Y



Har precis haft en väldigt inveklad disskussion med min kära fader om vem som egentligen äger " den stora hårda  resväskan".  Enligt honom ska man ha hårda väskor när man ska ut och flyga för annars blir kläderna knöggliga, för  att om man har en mjuk väska så hamnar bagaget i botten av bagagevagnen plus att dom mjuka "slinker" ner till botten och då måste man vänta huuur länge som helst på att väskan ska komma utåkandes på bagagebandet..
Faktum är att det är inte ens pappa som äger väskan utan han har bara satt ett stort klistermärke på den som det står Ft roslagen på. För er som vill veta så ska pappa till Tunisien(?) och dega i en tvärfet solstol, och jag tror inte att han lider så mycket av ett par skrynkliga badbrallor. Problemet är att jag ska få honom att inse det.
Jag får väl packar i en mjuk väska aka icakasse..

WISH ME LUCK
...


L O V I N G T H E F A C T O F B E I N G A L I V E

...


Somnade runt halv fyra i natt, spenderade inte så mycket tid på att försöka ioförsig. Elementet brassade på i 40 jävla celcius och hur jag än vred och rattade på ratten så blev det inte ett dugg svalare! När jag lugnat ner mig och hade fattat kontrollen över elementet så blev jag täppt i näsan! Jag har aldrig någonsin blivit så frustrerad över lite snor. Så det hela slutade med att jag fick helt enkelt andas genom munnen.
Har haft lätt stresspanik den senaste veckan, planerna var att införskaffa sig ett par feta lagg till den kommande veckan i Idre. Men som vanligt så var jag ute i sista sekund och jag gav upp den planen, nu ekar det på mitt konto. Får Studiebedraget i dag glädjen varar inte allt för länge, fick två telefonräkning på herregud 1056:-
Fan va härligt det är att vara fattig! Borde börja jobba mer helger.

Snart är det nyår, planen är att fira med alla Idremänniskor det kommer bli kanon! Det ser jag fram emot!
Nyårslöftena är att  äta nyttigt(en form av godisförbud) hitta en folkhögskola inriktning musik och prioritera skolan. Det kommer att bli perfekt!

Kan inte förstå att det bara är några få dagar kvar till Idreresan, DEN ANDRA JANUARI KLOCKAN NIO.FYRTIOFEM!
Avgår tåget från Centralen. Det kommer bli grymt! Det ser jag också fram emot!
Nu ska jag äta en så kallad brunch bestående av julskinka tillsammans med en macka om man har tur!


S W E E T D R E A M S



Borde börja prioritera min skönhetssömn. Men på något vänter så har jag lyckats helrotera min dygnsrytm. Jag borde fanken få pris för min klyftighet. Men när det blir lov så hoppar barngrillerna igång i huvudet på mig och jag blir som i extas, som ett barn på julafton ungefär. Och blir skitglad över något så litet som : att få vara uppe precis hur länge man vill!! Dålig habit. Och på första skoldagen
ligger fokuset på att inte låta ögonen gå i kors eller börja dreggla som en utmattad sanktbernad.
samma visa varje gång.

G O O D N I G H T
...



t r o d e t e l l e r e j



HERE I´AM
Nu är jag igång, slänger mig in blogglivet jabbadabba!
Jag vet att det finns många där ute som tvivlar på att det här är genomförbart om man heter Elin Söderström. Jag antar attt de syftar på min lathet. Och nja jag håller väl med dom.
...


RSS 2.0