sommarkväll

Mysmoa har äntligen landat på fastlandet. Hon blåste förbi med grönmazdan och plockade upp mig. Nervevade rutor, påväg på grusvägarna, landsväg 76 och svanburg. Kryper ner i soffan, skrattar fånigt åt allt och ingenting, kollar på sommarbilder och äter ballerina. Tycker om henne så mycket.
Äter Gabriellas grillade kycklilng i sommaroset, matar hunden med potatis och hoppas att ingen ska se. 
Alla in på toan samtidigt, skrattar och  läser dassboken, hanna är med. 
Svider om till badkläder och åker ner till erken, knallar rätt in i natureservatet. Efter en lång diskussion om det är tillåtet att röka på natureservatet knallar vi till klipporna. Wilma vallar pinnar i svallvågorna av sig själv, käkar upp melonrens i sin orangea störtlöjliga flytväst.  
Vill stanna tiden och ha sommar för alltid. Glider ner i vattnet, skrattar tills jag inte kan andas längre. Ålar oss upp på klipporna och sveper in oss i handukarna och kollar ut över fjärden. Bestämmer oss för att vi ska starta loppis och försörja oss på det livet ut, röker marlboro och göder mossan med sura fimpar. Sjunger stand by me och ler åt hur livet är just nu. Saknar det jag hade i mina händer för en vecka sen,rår inte för det. Härjar vilt utan att tänka efter. Flyter runt och kollar på himlen.
Påvägen hem möter vi piercade vikingar som hejjar glatt. Fin dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0